Over Quovadis

Quo Vadis is een jong bedrijf zoals blijkt uit de datum van oprichting: januari 1999. Sindsdien heeft het bedrijf een gestage groei ondervonden in zowel goede als minder goede economische tijden. Het MKB is de belangrijkste markt waarbinnen zij opereert, maar ook werkzaamheden op afdelingsniveau binnen het hogere segment worden niet ontweken.

De specialisatie van Quo Vadis moet vooral worden gezocht in het vinden van een stuk maatwerk binnen de automatisering van uw bedrijf. Dit geldt voor zowel de applicatieontwikkeling als voor de ondersteuning op systeem- en netwerkbeheer.

Het verkrijgen van maatwerk wordt gerealiseerd door een klein aangewezen team van personen binnen Quo Vadis, die samen met de opdrachtgever het gehele automatiseringsproces begeleiden en tevens ook realiseren. Op deze manier blijven de communicatielijnen kort en overzichtelijk. Het team zal zich verdiepen in het bedrijfsproces en daarbij een adviserende rol vervullen, waarna vervolgens via functioneel en technisch ontwerp de applicatie wordt ontwikkeld. Dit kan eventueel in afgeronde en op zich zelf staande onderdelen.

Het platform voor de applicatieontwikkeling waarbinnen Quo Vadis zijn werkzaamheden verricht, is de Microsoft Office omgeving. Hierbij worden werkstations voorzien van MS-Access (VBA), MS-Visual Basic en/of HTML frontends. Backends (Databases) worden gerealiseerd in MS-SQL, MS-Acces of MySQL of desgewenst wordt op uw eigen database aangesloten.

Het systeem- en netwerkbeheer richt zich op Microsoft-Netwerken (MS-Servers en MS-Werkstations)